Team

Wie zijn u van dienst?

Financiële zaken zijn persoonlijke zaken. Daarom loopt u niet zomaar te koop met uw persoonlijke gegevens en wilt u graag weten wie u uw financiële zaken in handen geeft. Terecht stelt u hoge eisen aan de integriteit en betrouwbaarheid van uw financiële adviseur. 

Henk Quinten

In ben geboren en getogen in Liempde en sinds 1996 aan het bedrijf verbonden. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Na de middelbare school heb ik diverse opleidingen gevolgd waaronder Assurantie B, Erkend Hypotheek Adviseur en Makelaar-Taxateur, gevolgd door mijn beëdiging in 1999. Ik ben maatschappelijk betrokken en actief in verenigingen en als sporter. Verder houd ik van lekker eten, een goed glas wijn, stevige muziek en een goede film.


Mijn motto is: Zonder doel kun je niet scoren!

henk@geldenmakelaardij.nl
 

Marenne Lockefeer- de Bakker

Ik ben geboren in Boxtel en ik woon inmiddels al vele jaren samen met Peter en onze drie kinderen in Gemonde. Ik ben sinds mei 2015 werkzaam bij Geld en Makelaardij. Ik houd me voornamelijk bezig met allerlei zaken op het gebied van bankzaken, assurantiën en makelaardij, waarbij het persoonlijke contact met de klanten hetgeen is wat mij iedere dag met plezier naar mijn werk doet gaan. In mijn vrije tijd mag ik graag gaan kamperen en verblijf ik het liefst ergens aan de kust. Geef mij daar een goed boek en een lekker glas wijn en ik ben in mijn element.

Mijn motto is: Denk in oplossingen, niet in problemen!

marenne@geldenmakelaardij.nl
 

Liesbeth van der Veen-Goossens

Ik ben geboren en getogen in Den Dungen, ben getrouwd met Martin en heb een dochter Lieke en een zoon Bob. Mijn hobby’s zijn wandelen en winkelen. Na de middelbare school ben ik als baliemedewerkster bij een bank aan de slag gegaan. Daarna heb ik 15 jaar bij RegioBank gewerkt als kantoorhouder. In deze periode heb ik diverse opleidingen gevolgd zoals Inleiding Bankbedrijf, Woningfinanciering 1 en 2, Assurantie B, Consumptieve financieringen, Nibe Belastingen en Beleggen Light. In oktober 2012 heb ik de overstap naar Geld en Makelaardij gemaakt en werk drie dagen per week.

Mijn motto is: Blijf maar jezelf, er zijn al genoeg anderen! 

liesbeth@geldenmakelaardij.nl
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]