Omschrijving

Rustig gelegen halfvrijstaande woonboerderij op perceel van 3130m² in het buurtschap Hezelaar, aan de rand van de bebouwde kom van Liempde. .ALGEMEEN:

Deze woonboerderij met vrijstaande garage is gelegen op een perceel van ruim 3130m² en is gunstig gesitueerd ten opzichte van o.a. autosnelweg A2 en het NS station Boxtel. Liempde ligt in het hart van Nationaal Park Het Groene Woud is omzoomd met een schitterende natuur. De voormalige boerderij is in 1945 gebouwd en omstreeks 1990 verbouwd tot 2 ruime eengezinswoningen. De woning is een aantal jaren verhuurd geweest, maar nu vrij beschikbaar voor aankoop. Recent heeft er een bouwtechnische keuring plaatsgevonden; dit rapport is (op aanvraag) uiteraard voor u beschikbaar. Indien gewenst is de aankoop van meer grond van het aangrenzende kavel bespreekbaar. De woning staat momenteel leeg (daarom is er geen lijst van roerende zaken in deze brochure opgenomen) en is direct aanvaardbaar.

BEGANE GROND:

* Entree met meterkast (8 groepen/2 aardlekschakelaars), trapopgang, toilet met fontein en toegang tot badkamer en woonkamer.
* Ruime woonkamer met halfopen keuken (±30m²) met korreltapijt vloerafwerking, balken plafonds en schoon metselwerk wanden
* Keuken (±10m²) met eenvoudig keukenblok voorzien van losse kookplaat en koelkast
* Geheel betegelde badkamer met ligbad, vaste wastafel en witgoedaansluiting
* Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een eenvoudige aangebouwde serre/berging welke toegang biedt tot de achtertuin. Het dak is momenteel provisorisch afgebouwd met golfplaten maar de dakpannen zijn al wel aangeschaft en in de prijs inbegrepen..
* Vrijstaande garage/loods (±80m²) met ruimte voor meerdere auto's en verdiepingsvloer voor extra opslagruimte voor o.a. (tuin)meubilair en gereedschap.

EERSTE VERDIEPING:

* Vier royale slaapkamers met houten verdiepingsvloer met vloerbedekking en gipsplaten plafonds. Twee kamers beschikken over vaste kastenwanden en 1 kamer is voorzien van een vaste wastafel. De wanden zijn niet-dragend, waardoor op eenvoudige wijze een geheel nieuwe indeling, afgestemd op uw wensen, mogelijk is! Bij de huidige indeling zijn de slaapkamers respectievelijk ± 17, 13, 13 en 13m² groot.
* Via de vlizotrap op de overloop is de bergzolder bereikbaar

TWEEDE VERDIEPING:

* Zeer ruime zolderverdieping met opstelling CV Combiketel (Remeha Quinta, 2003)

TUIN:

De tuin is op het noord-westen gelegen en biedt een zee van ruimte. Ideaal voor spelende kinderen of voor tuin- en/of dierenliefhebbers.

KERNPUNTEN:

* Karakteristieke woonboerderij in het buitengebied van Liempde
* Zonnige achtertuin op het noord-westen met grote loods/garage
* Op enkele minuten gelegen van winkels, basisschool en peuterspeelzaal en sportvoorzieningen
* Boxtel bereikbaar u in 5 minuten; Eindhoven en 's-Hertogenbosch binnen 15 minuten
* Direct aanvaardbaar
* Bouwtechnisch keuringsrapport aanwezig
* Koper dient rekening te houden met onderhouds-/moderniseringskosten.N.B. Wij doen ons uiterste best om met bijgevoegde foto's een zo reëel mogelijk beeld te vormen van het aangeboden object. Desalniettemin wijken de foto's altijd wat af van de werkelijkheid en adviseren u daarom contact met ons op te nemen voor het inplannen van een bezichtiging.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]