Omschrijving


Bent u in het gebied tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven op zoek naar een grote, goed onderhouden halfvrijstaande woning met grote garage, ruime en zonnige achtertuin, gelegen in een bijzonder dorp? Dan is dit dé kans op zo'n bijzonder plekje! Een verrassend ruime woning met multifunctionele garage midden in de kom van Liempde.


Midden in Liempde, en tegelijkertijd op een steenworp van het Dommeldal, treft u deze halfvrijstaande woning van ruim 650m³ op een perceel van bijna 650m². De directe omgeving is aangewezen als beschermd dorpsgezicht, met name door de diverse Brabantse woonboerderijen, pastorie en parochiekerk. Alle basisvoorzieningen treft u meteen om de hoek in de karakteristieke dorpskern van Liempde. Maar de woning ligt ook op slechts enkele minuten van de autosnelweg A2 en het NS treinstation Boxtel. De woning is oorspronkelijk aan het einde van de 19e eeuw gebouwd, maar door de huidige eigenaren de laatste 15 jaar vrijwel geheel gemoderniseerd en uitgebouwd.


Liempde is een authentiek Brabants dorp, gekenmerkt door een grote gemeenschapszin, actief verenigingsleven en het heeft de beschikking over alle basisvoorzieningen. Zo vindt u er de supermarkt, bakker, slager, groentewinkel, huisarts/apotheek, drogist, Brede School,vele (sport)verenigingen etc. Het dorp ligt midden in de fraaie natuur van Nationaal Park Het Groene Woud waardoor talrijke mooie natuurgebieden en fraaie andere dorpen binnen handbereik liggen. Dit alles maakt Liempde een erg gewilde plek om te wonen en heerlijk rustig te vertoeven.


Indeling begane grond:
Via de voordeur treedt u de woning binnen, met in de hal uiteraard de uitgebreide meterkast met 12 groepen elektra, 4 aardlekschakelaars en voorbereiding voor krachtstroom. Vanuit de hal komt u in de L-vormige woonkamer met sfeervolle houtkachel, openslaande tuindeuren, gestucte wanden en plafond. De gehele begane grond is voorzien van een mooie tegelvloer mét vloerverwarming. In de woonkamer is volop ruimte om zowel een knusse zithoek, maar ook heel ruime eethoek te realiseren. Deze tegelvloer loopt dus door naar de halfopen woonkeuken met aan de ene zijde het keukenblok in wandopstelling en hier tegenover een kastenwand met inbouwapparatuur. De keuken en de woonkamer kunnen middels en-suite deuren van elkaar gescheiden worden: erg praktisch als u met meerdere mensen van de begane grond gebruik wilt maken zonder elkaar te verstoren! Ook vanuit de keuken heeft u een direct zicht op de ± 50 meter diepe achtertuin.Vervolgens komt u in de zeer praktische bijkeuken met achteringang, toiletruimte met vrijhangend toilet, diepe vaste kast en toegang naar de afsluitbare was- en strijkruimte. Daarnaast bevindt zich een portaal met trapopgang naar de verdieping, de opstelling van de CV Ketel en de badkamer op de begane grond. Verkoper is begonnen met het renoveren van deze badkamer ( met aansluitingen voor ligbad, douche, wastafel en toilet), maar kan door de nieuwe eigenaar geheel naar eigen smaak en stijl afgewerkt worden.


Indeling verdieping:
Via de trap vanuit het portaal bereikt u de eerste verdieping, waar de zeer ruime overloop met toegang naar de verschillende vertrekken meteen in het oog springt. U hebt hier toegang tot 4 slaapkamers: twee slaapkamers aan de zijde van de Vendelstraat, een aan de zijkant bij de inrit en de grote (ouder)slaapkamer boven de aanbouw aan de achterzijde van de woning. De slaapkamers beschikken allemaal over bergruimte op de eigen kamer, maar daarnaast is er ook nog een grote inloopkast op de overloop aanwezig! Naast deze inloopkast is de tweede, geheel betegelde badkamer aangelegd, met inloopdouche, wastafel en toilet. Met name de aanbouw die u vanaf de straatzijde niet kunt zien biedt enorm veel én praktische ruimte!


Rond de woning:
Via de gezamenlijke inrit met de buren bereikt de achtertuin van ± 50 meter diep! Direct achter de woning bevindt zich een terras, dat ook via de openslaande tuindeuren vanuit de woonkamer bereikbaar is. Achter in de tuin is een multifunctionele garage gebouwd van ± 16 x 6 meter. Deze garage beschikt over een grote roldeur, eigen meterkast, voorbereidingen voor krachtstroom en wordt via een houtkachel verwarmd. Achter aan de garage is een praktische overkapping gemaakt, waardoor ook bijvoorbeeld een aanhanger of caravan veilig en droog gestald kan worden. Naast de garage is er nog een groot gazon met put: in deze put treft u de beregeningsinstallatie, zodat u op warme dagen met eigen grondwater de tuin kunt sproeien.


Algemeen:

* Een verrassend grote en goed onderhouden halfvrijstaande woonboerderij
* Grote multifunctionele garage/berging
* Volledig geïsoleerde woning
* Midden in de dorpskern, maar ook op steenworp van Dommeldal
* Autosnelweg en NS-station in enkele minuten bereikbaar
N.B. Wij doen ons uiterste best om met bijgevoegde foto's een zo reëel mogelijk beeld te vormen van het aangeboden object. Desalniettemin wijken de foto's altijd wat af van de werkelijkheid en adviseren u daarom contact met ons op te nemen voor het inplannen van een bezichtiging.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]