Omschrijving

Op een prachtige locatie, gelegen in een landelijke en rustige woonomgeving in het al even prachtige Brabantse dorp Liempde; de voormalige Pastorietuin. Waar anders vind je een nieuwbouwlocatie met zoveel karakter!
Hier worden woningen met een moderne architectuur gebouwd. In totaal zullen er elf woningen worden gerealiseerd, met een doordachte en moderne installatie die zorgt voor duurzaamheid en wooncomfort. Een kleinschalig plan met een mix van verschillende types, levensloopbestendige en energiezuinige woningen. De woningen worden gasloos gebouwd.

Rustig en sfeervol wonen, mét de belangrijkste voorzieningen in de buurt en goede verbindingen naar andere plaatsen. Droomt u daarvan? Wie weet wordt deze droom binnenkort werkelijkheid!

In de comfortabele woningen vindt u de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. De badkamer is direct vanuit de slaapkamer te bereiken: ideaal. Ook op de eerste verdieping is er ruimte voor een extra (slaap)kamer. Kortom: het zijn woningen waarmee u volledig op de toekomst bent voorbereid!

De dorpskern van Liempde is onlangs uitgebreid gerenoveerd en heeft een prachtige uitstraling gekregen. Het dorp Liempde beschikt over een goed voorzieningenniveau: u vindt er de warme bakker, ambachtelijke slager, groenteboer, supermarkt, banken, uitgebreid sportpark, sporthal, zeer rijk verenigingsleven en een Brede School met ± 500 leerlingen. Liempde is centraal gelegen in Nationaal Park Het Groene Woud en wordt omgeven door de fraaie natuur van onder andere De Geelders, De Scheken, Kampina en het Dommeldal. Niettemin is het dorp uitstekend bereikbaar, want afrit 26 op snelweg A2 ligt op maar enkele autominuten van de woning. Ook het NS station van Boxtel is met de auto in slechts 5 minuten te bereiken

Een comfortabele woning, van alle gemakken voorzien. Wie weet woont u straks in de woning waarvan u dat ‘wow-gevoel’ krijgt. Waarbij u denkt zodra u de voordeur opent: ‘Ah, lekker thuis!’

Van de elf te bouwen woningen zijn er nog slechts enkele te koop;
Wij nodigen u dan ook graag uit voor het maken van een vrijblijvende afspraak waarbij wij u kunnen voorzien van alle informatie omtrent de woningen.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]