Omschrijving

Halfvrijstaande woning met garage en carport


Op de hoek van Kennedystraat en Rosenhofstraat vindt u deze woning. Gebouwd in 1966 en in 1976 op de begane grond uitgebouwd waarbij de woonkamer vergroot werd. Dit is niet ten koste gegaan van de mooi gelegen achtertuin: deze is nog altijd zo'n 12 meter diep en mooi gelegen op het zuidoosten. De ruime oprit met carport en garage bieden voldoende ruimte om op eigen terrein te parkeren. Direct achter de garage bevindt zich aan de zijkant van het perceel (Rosenhofstraat) een extra poort met toegang achterom. De woning staat momenteel leeg, zodat u al snel aan de slag kunt in uw nieuwe woning. U dient wel rekening te houden met enige moderniseringskosten.


Begane grond:
Via de overdekte entree komt u in de hal van de woning, met hier het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Onder de trap bevindt zich de verdiepte kelderkast, waar u uw keukenvoorraad en levensmiddelen heerlijk koel kunt opslaan. Vanuit de hal komt u in de keuken; deze is voorzien van een eenvoudig keukenblok in wandopstelling. Zoals reeds gezegd is de (doorzon)woonkamer aan de achterzijde uitgebouwd en is bijna 30 m² groot. De grote raampartijen aan voor- en achterzijde geven veel lichtinval. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een tegelvloer en stucwerk wand- en plafondafwerking. Achter de keuken is de bijkeuken met aansluitingen voor witgoed, een praktische werkkast en natuurlijk de achteringang van de woning.


1e verdieping:
Via de trapopgang bereikt u de overloop, met hier de vlizotrap naar de 2e verdieping, toegang naar 3 slaapkamers en de geheel betegelde badkamer. Deze badkamer is voorzien van een wastafel, 2e toilet en douchehoek. De drie slaapkamers hebben een vrij standaard grootte met respectievelijk 6- 8 en 11m² .


2e verdieping:
Via de vlizotrap komt u op de tweede verdieping, met hier een voorzolder met opstelling CV-Ketel (IntergasHR Combi met bouwjaar 2017). Met de plaatsing van een dakkapel zou hier eventueel een vierde slaapkamer gerealiseerd kunnen worden.Liempde is een karakteristiek en levendig Brabants dorp, midden in het hart van Nationaal Park Het Groene Woud. Alle voorzieningen voor uw dagelijkse zaken zijn op loopafstand, zoals supermarkt, bakker, slager, groentezaak, school, kinderopvang en medisch centrum. Ook de sport- en ontspanningsmogelijkheden zijn op korte afstand gelegen, evenals de aansluiting met autosnelweg A2 en het NS-station in Boxtel.


ALGEMEEN:
* Bouwjaar 1966; uitgebouwd in 1976
* Perceel 292 m²; inhoud woning 345m³
* Rustig gelegen aan rand van de dorpskern
* Mogelijkheid voor 4e slaapkamer op tweede verdieping
* Energielabel E
* Open ruimte van Vrilkhovense Akkers in directe nabijheid
* Nationale Hypotheek Garantie mogelijk
* Geen overdrachtsbelasting voor starters (zie voorwaarden)
* Aanvaarding in overleg
N.B. Wij doen ons uiterste best om met bijgevoegde foto's een zo reëel mogelijk beeld te vormen van het aangeboden object. Desalniettemin wijken de foto's altijd wat af van de werkelijkheid en adviseren u daarom contact met ons op te nemen voor het inplannen van een bezichtiging. Met een half uurtje van uw tijd kunt u een uitstekende indruk krijgen van deze woning.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]