Omschrijving


Bent u in het gebied tussen 's-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven op zoek naar een keurig onderhouden karakteristieke woning met kantoorruimte aan huis? En dan ook nog eens gelegen in de dorpskom van een authentiek Brabants dorp in Nationaal Park Het Groene Woud? Dan is dit wellicht dé woning en dé locatie waar u naar op zoek bent!
Midden in de dorpskom van Liempde treft u deze vrijstaande woning mét kantoorruimte op een perceel van 322m²! Het bestemmingsplan geeft de typering "gemengde doeleinden", waardoor u hier naast wonen ook een bedrijf aan huis kunt uitoefenen. Door de gunstige ligging in de dorpskern én op korte afstand van autosnelweg A2 en het NS-station in Boxtel is uw woning/bedrijf uitstekend bereikbaar! De woning is in 2000 opgeleverd, dus u bent er van verzekerd dat de woning optimaal is geïsoleerd en dat de kwaliteit voldoet aan de maatstaven van de 21e eeuw.

Liempde is een gemoedelijk Brabants dorp, gekenmerkt door een grote gemeenschapszin, actief verenigingsleven en het heeft de beschikking over alle basisvoorzieningen. Zo vindt u er de supermarkt, bakkerij, slagerij, groentewinkel, medisch centrum met o.a.huisarts en apotheek, drogist, brede school, horeca etc. Maar de woning ligt ook op slechts enkele minuten van de autosnelweg A2 en het NS treinstation Boxtel. Het dorp ligt midden in de fraaie natuur van Nationaal Park Het Groene Woud waardoor talrijke mooie natuurgebieden en andere fraaie dorpen binnen handbereik liggen. Dit alles maakt Liempde een erg gewilde plek om te wonen en heerlijk rustig te vertoeven.

De woning is in 2000 gebouwd naar een ontwerp van architect Frans van der Eerden en karakteriseert zich onder andere door een in het oog springende voorgevel, die de dubbele bestemming van het pand extra benadrukt. De woning betreedt u via de entree aan de zijkant; het bedrijfsgedeelte heeft een eigen, ruime entree. De grote raampartijen zorgen enerzijds voor ruim voldoende lichtinval, maar kunnen eveneens uitstekend als etalage gebruikt worden. Het bedrijfsgedeelte is momenteel onderverdeeld in twee separate kantoorruimtes, maar de niet-dragende wandconstructie kan zonder problemen verwijderd worden om één grote ruimte te scheppen. De vloerafwerking bestaat uit een tegelvloer; verder hebben de kantoorruimten een systeemplafond.
Via de eerder genoemde entree aan de zijkant bereikt u het woongedeelte; in de entree bevinden zich de meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de verdieping. Aan de achterzijde van de woning treft u de keuken aan, met een keukenblok dat in een hoekopstelling geplaatst is. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat met afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. De keuken mag met meer dan 20m² met recht een woonkeuken genoemd worden. Aansluitend zijn er nog een hobbyruimte en bijkeuken met aansluitingen voor witgoed. Vanuit de bijkeuken kunt u nog verder naar het geheel omsloten en veel privacy biedende terras.
Op de verdieping treft u op de overloop een separaat, vrijhangend toilet met fonteintje; daarnaast de recent gemoderniseerde badkamer. Deze is geheel betegeld en heeft een heerlijke, ruime inloopdouche (en uiteraard wastafel). Vanuit de overloop loopt u verder naar de ruime woonkamer van ± 6,5 x 6 meter. In de woonkamer staat een net en praktisch keukenblokje met koelkast, zodat u voor elk kopje koffie of glaasje fris niet naar beneden hoeft te lopen. Tenslotte kunt u vanuit de overloop naar de slaapkamer van ruim 15m², mét aansluitend een dakterras meer dan 20m²! Op het terras heeft u de ochtendzon, dus u kunt uw dag met de eerste zonnestralen beginnen. Via de volgende vaste trap bereikt u de zolder met overloop, berging en 2 ruime slaapkamers. De slaapkamers hebben een ingebouwde kledingkast. Ieder hoekje van de woning is optimaal benut om uw spullen netjes uit het zicht te bewaren.
Achter en naast de woning is er een geheel verhard en omsloten terras, waar het heerlijk rustig vertoeven is. De vaste planten maken het een sfeervol geheel.

Algemeen:
* Degelijk gebouwde vrijstaande woning, uitstekend bereikbaar.
* Prima staat van onderhoud, woning wordt op zeer nette wijze gebruikt.
* Woonkamer, slaapkamer en badkamer op verdieping; (bij) keuken op begane grond.
* Alarminstallatie en centraal afzuigsysteem aanwezig.
* Bestemmingsplan biedt ruimte voor bedrijf aan huis; parkeren op eigen terrein.
* Aanvaarding op korte termijn mogelijk.N.B. Wij doen ons uiterste best om met bijgevoegde foto's een zo reëel mogelijk beeld te vormen van het aangeboden object. Desalniettemin wijken de foto's altijd wat af van de werkelijkheid en adviseren u daarom contact met ons op te nemen voor het inplannen van een bezichtiging. Met een half uurtje van uw tijd kunt u een uitstekende indruk krijgen van dit bijzondere object!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]