Omschrijving

Karakteristieke tussenwoning met berging

Nabij de Kinderboerderij in Boxtel vindt u een complex met 28 "Kabouterwoningen". Deze woningen zijn gebouwd aan het einde van de jaren '70 en ideaal voor starters en één-of tweepersoonshuishoudens. De typische vormgeving maakt dat vrijwel iedere Boxtelnaar deze kabouterwoningen kent. Tel daarbij de heel rustige ligging nabij Kinderboerderij en fietspad en het ideale plekje is zo gevonden. Scholen voor basis- en voortgezet onderwijs bevinden zich op loopafstand, evenals het winkelcentrum "Oosterhof", wat momenteel een grootschalige renovatie ondergaat.

Zoals gezegd zijn de woningen ruim 40 jaar geleden gebouwd en is het duurzaamheidsniveau ook van die tijd. Dus al wel spouw- en dakisolatie en isolerende beglazing, maar met een lagere isolatiewaarde dan in 2022 gehanteerd wordt. Niettemin is het een woning met energielabel D, waarbij ruim 10 jaar geleden ook nog eens de kruipruimte geïsoleerd werd. Via de entree met meterkast betreedt u de woning. Direct links bevinden zich een vaste kast en de badkamer met wastafel, douche en toilet. Rechts treft u de keuken aan met een keukenblok in wandopstelling met aan de andere zijde een kastenwand. De binnenwanden in de woning zijn niet-dragend, waardoor op eenvoudige wijze de keuken bij de woonkamer getrokken kan worden. De woonkamer heeft veel directe lichtinval door de grote raampartijen aan de achterzijde, inclusief de openslaande tuindeuren naar het terras.

Via een trap in woonkamer bereikt u de overloop op de eerste verdieping, met een vaste kast op de overloop. De grootste slaapkamer vindt u aan de achterzijde van de woning, met toegangsdeur naar een balkon. Door de ligging op het zuidoosten wordt u 's-morgens wakker met de eerste zonnestralen van de dag op uw gezicht. Aan de voorzijde van de woning treft u de tweede slaapkamer met kastenwand, met hier ook de opstelling van de CombiKetel, de Bosch 35 HRC met bouwjaar 2007. Vanaf de overloop is ook nog een bergzolder bereikbaar.

De goed verzorgde achtertuin beschikt over een zitkuil omgeven met veel vaste planten en toegangspoort naar een breed voetpad. Dit openbare pad is goed verlicht, zodat u ook 's-avonds veilig met fiets of motor achterom naar uw woning kunt. In de voortuin bevindt zich een kleine berging voor uw fiets en tuingereedschap, alsmede diverse vaste planten. In de directe nabijheid is voldoende parkeergelegenheid voor uw auto.

Boxtel is centraal gelegen in de stedendriehoek Eindhoven-Tilburg-'s-Hertogenbosch, waardoor de grootstedelijke voorzieningen binnen handbereik zijn. Zowel via autosnelweg A2 als via het spoor hebt u uitstekende verbindingen met de rest van Brabant en Nederland. Daarnaast ligt Boxtel centraal in Nationaal Park Het Groene Woud, met aan alle zijden rondom het dorp prachtige natuur en het Brabantse platteland. Het voorzieningenniveau van Boxtel, met plm. 30.000 inwoners is wat u bij een plaats van deze omvang mag verwachten. Kortom, redenen te over om een bezoekje aan De Hoef 3 te brengen; u bent welkom!
ALGEMEEN:

* Karakteristieke Kabouterwoning
* Uitstekend geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens
* Geen dragende binnenwanden, dus relatief eenvoudig aan te passen indeling
* Rustig gelegen met alle basisvoorzieningen op loopafstand
* Goed bereikbaar met de auto, fiets of te voet
* Direct aanvaardbaarN.B. Wij doen ons uiterste best om met bijgevoegde foto's een zo reëel mogelijk beeld te vormen van het aangeboden object. Desalniettemin wijken de foto's altijd wat af van de werkelijkheid en adviseren u daarom contact met ons op te nemen voor het inplannen van een bezichtiging. Met een half uurtje van uw tijd kunt u een uitstekende indruk krijgen van deze woning.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]