Omschrijving

OP EEN MAGNIFIEKE LOCATIE, OMRINGD DOOR RUST EN VRIJHEID, KUNT U DE NIEUWE BEWONER WORDEN VAN DEZE PRACHTIGE VILLA OP ZEER ROYAAL PERCEEL!


Deze stijlvolle luxe villa is in 1996 onder architectuur gebouwd en ligt op een uitermate rustige en privacyvolle kavel met weidse uitzichten. Naast de hoofdwoning is er een groot vrijstaand bijgebouw met 3 garages en een carport waaronder ruimte voor het parkeren van drie auto's. De tuin is fraai aangelegd en beschikt over diverse terrassen.
Het perceel meet een oppervlakte van bijna 5000 m²!!
Hier kun je met veel privacy zonnen, genieten op het zonovergoten terras of heerlijk in de luwte blijven van het overdekte terras of in de schaduw van de omringende bomen.

De warmte en sfeer die we buiten aantreffen is ook binnen voelbaar. Tot in elk detail perfect op elkaar afgestemde kleuren en materialen. Van natuursteen op de vloeren tot het schitterende, gedeeltelijk glazen, dak op de verdieping. Iedere ruimte ademt sfeer en je kijkt altijd via grote raampartijen uit op de royale tuin. Werkelijk aan alles kun je zien dat er goed is nagedacht bij het ontwerpen van deze woning

Hier komt u heerlijk tot rust, geniet u van de vergezichten en de landelijke omgeving, terwijl het centrum van Boxtel binnen slechts enkele autominuten te bereiken is. Kortom, woongenot zoals eenieder zou wensen.

Graag nodigen wij geïnteresseerden uit voor een uitgebreide bezichtiging zodat wij u alle kenmerken en de unieke ligging van deze bijzonder fraai vormgegeven villa kunnen tonen.


N.B. Wij doen ons uiterste best om met bijgevoegde foto's een zo reëel mogelijk beeld te vormen van het aangeboden object. Desalniettemin wijken de foto's altijd wat af van de werkelijkheid en adviseren u daarom contact met ons op te nemen voor het inplannen van een bezichtiging.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]