Omschrijving

Omschrijving
Het appartementencomplex is in 2006 gebouwd en heeft een actieve en financieel gezonde Ver. van Eigenaars. Lekker centraal gelegen nabij de hoek Baroniestraat-Breukelsestraat met alle voorzieningen op loopafstand: het dorpscentrum van Boxtel, winkels, horeca, scholen, bedrijventerrein en natuurlijk het NS-station. Daarnaast ligt Boxtel midden in het Nationaal Park Het Groene Woud, dus is de mooie Brabantse natuur op loop- en fietsafstand.


BEGANE GROND
Op de begane grond bevinden zich de containerbergingen en de trapopgang. Via een slagboom bereikt u het afsluitbare parkeerterrein, waar u een eigen parkeerplaats hebt. Ook de fietsenberging en het terras aan de kade van het Smalwater bevinden zich achter de slagboom.

ENTREE
Op de begane grond bevinden zich de brievenbus en entree naar de appartementen; via de intercominstallatie kunt u uw bezoekers binnenlaten die vervolgens de keuze hebben tussen de trap of de lift.

INDELING
Het appartement is op de eerste verdieping van het complex gelegen. Bij binnenkomst betreedt u meteen de gang met toegangsdeuren naar de meterkast, inpandige berging, toiletruimte en badkamer. In de berging bevinden zich de mechanische ventilatie-unit en de CV-Ketel (Intergas Kombi Kompakt HR 28, bouwjaar 2006). Naast de berging bevindt zich de separate toiletruimte met staand toilet en fonteintje.

WOONKAMER/KEUKEN.

Vervolgens komt u in de woonkamer annex open keuken. De open keuken met keukenblok in hoekopstelling is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een combimagnetron en een koelkast. Er is ook voldoende opbergruimte in de boven- en onderkastjes. De woonkamer/open keuken is netjes afgewerkt en heeft een toegangsdeur naar een fijn balkon. De wanden en de plafonds van het appartement zijn voorzien van schuurwerk c.q. spuitwerk en de vloer is met laminaat afgewerkt. Uiteraard is het appartement prima geïsoleerd en heeft het appartement dubbele beglazing.

SLAAPKAMER
De slaapkamer heeft een mooie afmeting en is voorzien van een laminaatvloer, spachtelputz wandafwerking en een spuitwerkplafond.

BADKAMER
De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douchecabine met thermostatische kraan, wastafel en mechanische ventilatie. Tevens is er een aansluiting aanwezig voor de wasmachine.

ALGEMEEN

* Fijn appartement nabij het centrum van Boxtel
* Volledig geïsoleerd; lage energielasten
* Gezonde Ver. van Eigenaars; maandelijkse bijdrage € 113,=
* Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein
* Voor starters tot 35 jaar géén overdrachtsbelasting
* Op korte termijn beschikbaar
N.B. Wij doen ons uiterste best om met bijgevoegde foto's een zo reëel mogelijk beeld te vormen van het aangeboden object. Desalniettemin wijken de foto's altijd wat af van de werkelijkheid en adviseren u daarom contact met ons op te nemen voor het inplannen van een bezichtiging. Met een half uurtje van uw tijd kunt u een uitstekende indruk krijgen van deze woning.

.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]